Aurora

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on oikea valinta, kun etsit luotettavaa ja taloudellista ilmalämpöpumppua kotiisi tai vapaa-ajan asunnolle. Tehokas Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu lämmittää ja jäähdyttää erinomaisella hyötysuhteella, minkä ansiosta pidät asuntosi lämpötilan mieleiselläsi tasolla ympäri vuoden, pienillä energiakustannuksilla.

Energiatehokas valinta ympärivuotiseen käyttöön

Pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuva Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu tuo edullista lämpöä kotiisi aina -20 asteen pakkasiin asti. Erinomaisen lämmitystehon lisäksi se on suunnniteltu myös tuomaan kaivattua viilennystä kotiisi kesän kuumimpina päivinä. Molempia toimintoja voit käyttää huolettomasti, sillä pienten käyttökustannusten takeena Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun erinomainen energialuokka - sekä lämmityksessä että viilennyksessä A++.

Enemmän helppoutta, mukavuutta ja säästöä

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppua ohjaat helposti selkeällä kaukosäätimellä. Perustoimintojen lisäksi kaukosäätimestä löytyvät muun muassa sekä sisä- että ulkoyksikölle omat melunvaimennustoiminnot, jotka laskevat äänitasoa usealla desibelillä. Erityisellä ECO-asetuksella voit lisäksi saavuttaa jopa 25% energiansäästön vakioasetuksiin verrattuna, asuinmukavuudesta tinkimättä.

Älykäs ja vaivaton etäohjaus lisävarusteena

Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun hallinta käy kätevästi myös etäohjauksella. Lisävarusteena saatava wifi-sovitin ja helppokäyttöinen Toshiba Home AC Control -sovellus mahdollistavat täydet yhteydet ilmalämpöpumppuusi milloin tahansa ja mistä tahansa. Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun mobiilisovellus toimii sekä älypuhelimella että tabletilla.

Puhdasta ja raikasta huoneilmaa kotiisi

Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun Magic Coil® auttaa estämään veden ja pölyn tarttumista lämmönvaihtimeen. Kun ilmalämpöpumppu kytketään pois päältä jatkaa puhallin toimintaansa hiljaisella nopeudella. Sen ansiosta lämmönvaihdin pysyy puhtaana ja kuivana ja ilmastointilaitteen energiatehokkuus säilyy korkeana. Näin Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu parantaa kotisi huoneilmaa, mikä lisää asumisen mukavuutta ja tuottaa hyvinvointia.

Japanilaista laatua ja ympäristöystävällisyyttä

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu tarjoaa sinulle taattua japanilaista tarkkuutta, laatua ja kestävyyttä. Toshiban innovatiivinen rotaatiokompressoriteknologia yhdistää esimerkillisen suorituskyvyn ja erinomaisen luotettavuuden ja kestävyyden. Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on myös ympäristöystävällisempi, sillä sen kylmäaineena on R32, jolla on selkeästi vanhoja kylmäaineita matalampi GWP-arvo.

Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun huippuominaisuudet

 • Erinomainen energiatehokkuus A++
 • Taattu lämmitysteho -20 pakkasasteeseen asti
 • Ainutlaatuinen ulkoyksikön hiljainen-toiminto
 • Ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine
 • Ulkoyksikön jäänsulatus kaukosäätimellä
 • Ilmaa raikastava MagicCoil®-lämmönvaihdin

Toshiba ilmalämpöpumppujen elinkaarta lisäävät erikoisominaisuudet

 • Luokkansa energiatehokkain kompressori
 • Erikoispinnoitettu sisäyksikön lämmönvaihdin
 • Optimaalinen tuplasulatus
 • Kuivain sekä tupla o-renkaat ulkoyksikössä
 • Ulkoyksikön korkeapainekytkin
 • Asennusvalmis - edullinen ja nopea asennus


  Hinnat:
  Aurora 35, 1 275€
  Aurora 25, 1 175€

  Ilmalämpöpumpun perusasennus alkaen 595€