HZ-SARJA

Ammattilaisen valinta

Uudistunut HZ lämmittää ja viilentää isonkin kodin

Ilmalämpöpumppu Panasonic HZ25-UKE pitää huoneilmasi raikkaana ja puhtaana erillisen ilmanpuhdistustoiminnon ansiosta. Ilmalämpöpumppu on varustettu nanoe X -nanotekniikalla, jonka mikroskooppisen pienet, elektrostaattiset vesipartikkelit puhdistavat ilmaa kotonasi. Toiminto poistaa niin hajuja, bakteereja ja siitepölyä ilmasta, ja sitä voidaan käyttää sekä lämmityksen tai viilennyksen aikana että yksinään. Näin kotisi on puhtaampi ja raikkaampi kuin koskaan aiemmin. Erittäin hiljaisen käyntiäänen ansiosta huomaat vain ilmanlaadusta ja kotisi lämpötilasta, että pumppu on käytössä.

Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu ilmalämpöpumppu tarvitsee luonnollisesti helpon käyttötavan. Pumppu onkin varustettu omalla kaukosäätimellä, jonka lisäksi sitä voi käyttää myös älypuhelinsovelluksella. Sovelluksen avulla voit pitää ilmalämpöpumppuasi aina, myös ollessasi poissa kotoa. Kun voit säätää lämpötilaa vaivattomasta kaukaakin, säästät entistä enemmän energiaa ja voit olla varma, että vaikkapa mökillä on saapuessasi juuri sopivan lämmin. Kun olet poissa pitempään, ylläpitolämpötoiminto on ekologinen valinta, joka suojaa esimerkiksi kesäasuntoa kosteudelta ja putkia jäätymiseltä.

Mikä parasta, Panasonic HZ on suunniteltu ympäristöystävälliseksi ja kestäväksi. Luotettava ilmalämpöpumppu hyödyntää uutta R32-kylmäainetta, joka on huomattavasti edeltäjiään ekologisempi. Ilmalämpöpumppu on myös helppo asentaa ja se sekä lämmittää että jäähdyttää ilman nopeasti, joten energiaa ei mene hukkaan. Huippuenergiatehokkuusluokkaan kuuluva ilmalämpöpumppu on luontoystävällinen valinta, jonka ansiosta kotonasi on mukavan viileää kuumimpanakin kesäpäivänä ja sopivan lämmintä talvipakkasilla.


HZ25UKE SISÄ + ULKOYKSIKKÖ     1 545€

HZ35UKE SISÄ + ULKOYKSIKKÖ     1 745€

ASENNUS ALKAEN 575€, katso sisältö