PANASONIC

HZ-mallisto
Jos asentaja tai urakoitsija saa valita, on ilmalämpöpumpun malli yleensä HZ. Se on usein energiatehokkain ratkaisu isoonkin kohteeseen. Uudistunut HZ tarjoaa erinomaisen hyötysuhteen (SCOP 5,2), 3,5 kw:n tehon vielä -25 asteessa ja lämpöä jopa -35 °C:ssa. Comfort Cloud -sovelluksella voi ohjata pumppua kännykän avulla. NanoeX ilmanpuhdistus poistaa hajuja, bakteereja ja viruksia ja parantaa näin ilmanlaatua.

LZ-sarja on suuniteltu erityisesti vahempien Panasonic ilmalämpumppujen tilalle. LZ-pumpun sisäyksikkö on vain 249mm korkea. Testattu lämmöntuotto -35 °C:seen. Tilasuositus 80-140m2. Laitteessa on ympäristöystävällisempi kylmäaine R32.

Panasonic-lämpöpumppu NZ25VKE, SCOP 4.60, A ++ R32-kylmäaineella ja sisäänrakennetulla Wifillä. Laite on valmis muodostamaan yhteyden Internetiin, joten järjestelmää voidaan käyttää Panasonic Comfort Cloud-älypuhelinsovelluksella. Portaaton ylläpitotoiminto +8 - +15 °C.

Panasonic CZ25TKE on varma valinta pieniin ja keskikokoisiin koteihin. ja se sopii mainiosti myös kerrostaloasuntojen jäähdyttäjäksi.Nyt myös joustava ylläpitolämpö (8-15 °C). Sen energialuokka on A+.

QZ 25

Ilmalämpöpumppu QZ25VKE uudelle ympäristöystävällisemmällä kylmäaineella, energialuokka A++, SCOP 4,6. Lämpöä vielä -35 asteen pakkasella. Ilmalämpöpumpussa mattapintainen QZ25VKE-sisäyksikkö tyylikkäällä muotoilulla.