Shorai

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppu

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppusarja tarjoaa tarkoituksenmukaisesti suunnitellun ja mukavuudeltaan sekä energiatehokkuudeltaan erinomaisen ratkaisun joka kodin lämmitykseen. Yksi Toshiba Shorai-tuotesarjan monista vahvuuksista on sarjan monipuolisuus. Koska valittavissa on kuusi koko eri teholuokissa, tuotesarjasta löytyy aina oikea ilmalämpöpumppu jokaiseen kotiin ja kaikkiin tarpeisiin. Raikkaan muotoilun ja selkeiden linjojen ansiosta Toshiba Shorai -ilmalämpöpumput soveltuvat saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.

Luotettavaa ja kestävää Toshiba-teknologiaa

Kaikissa Toshiba Shorai -ilmalämpöpumpuissa on Toshiban ainutlaatuinen rotaatiokompressori. Sen ansiosta kaikki Shorai-tuotesarjan ilmalämpöpumput toimivat luotettavasti ja vaivattomasti silloinkin, kun ne asennetaan äärimmäisiin toimintaympäristöihin. Sen varmistaa Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppujen erittäin laaja toiminta-alue: -15 °C - 24 °C lämmitystilassa ja -15 °C - 46 °C jäähdytystilassa. Energiatehokkuudessa Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppujen luokitus on erinomainen A++ sekä lämmityksen että jäähdytyksen osalta. Ympärivuotisesta hyötysuhteesta kertova SCOP-arvo on myös erittäin korkea 4.60.

Kompakti ilmalämpöpumppu moneen kohteeseen

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppu on helppo asentaa ja käyttää. Tuotesarjan pienemmät mallit ovat ainoastaan 293 mm korkeita ja 798 mm leveitä, mikä tekee niistä kategoriassaan yhden markkinoiden pienikokoisimmista seinäasennettavista ilmalämpöpumpuista. Pienimmät mallit sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi autotallin tai muun talousrakennuksen lämmittämiseen ilmalämpöpumpulla. Käytön helppoutta tuovat selkeät kaukosäätimet, joista asiakas voi valita omiin tarpeisiinsa ja toiveisiinsa parhaiten sopivan.

Helppokäyttöiset ja monipuoliset kauko-ohjaimet

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumpun vakiokauko-ohjain yhdistää kaikki keskeiset toiminnot ja tarjoaa nopean pääsyn taloudelliseen ja korkeatehoiseen käyttömoodiin. Lisäksi se sisältää vakio-ominaisuuksina tuuletinnopeuden ja asetusarvon säädön sekä älykkään ilmavirtaohjauksen. Vakiokauko-ohjain on langaton, mutta se on myös käytettävissä johdon kanssa.

Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppuun on saatavana myös valinnainen huippuluokan kauko-ohjain, joka mahdollistaa kunkin asuintilan lämpötilan täydellisen ohjauksen. Sen taustavalaistulta näytöltä on luettavissa kaikki tarvittavat tiedot yksinkertaisesti ja käyttäjäystävällisesti. Kolme perustoimintopainiketta - käynnistä, toiminnon vaihto, lempiasetukset - sijaitsevat näytön alapuolella, kun taas erikoistoimintoihin pääsee käsiksi siirtämällä suojakantta. Ajastintoiminto mahdollistaa jopa neljä päiväkohtaista asetusta tai 28 ohjelmaa seitsemän päivän aikana.

Elämisen mukavuutta ympäristö huomioiden

Uuden R32-kylmäaineen ansiosta Toshiba Shorai -ilmalämpöpumppu yltää fluorattujen kaasujen säätelyä koskeviin tavoitteisiin pienentäen osaltaan vaikutusta ilmaston lämpenemiseen. Huoneilman puhtautta ylläpitävät likaa hylkivät lämmönvaihtimet, jotka on suunniteltu yksinkertaisiksi asentaa, käyttää ja huoltaa. Asumisen mukavuutta ja viihtyisyyttä parantaa myös Toshiba Shorai -ilmalämpöpumpun hiljainen ääni.

Hinnat:
Shorai 24, 1 895€
Shorai 22, 1 695€
Shorai 18, 1 590€
Shorai 16, 1 425€
Shorai 13, 1 245€
Shorai 10, 1 090€

Ilmalämpöpumpun perusasennus alkaen 575€